מאפיה גרוזינית

בלפור 67, בת ים

Odelya Tzadok
Odelya Tzadok

היום…. הבנתי מה זה גאווה בת ימית. ברחוב בלפור בבת ים שוכנת לה כבר 6 שנים מאפיה גרוזינית.
באתי לטעום וגיליתי מאפים ברמה של מסעדה! יש לקנות קפוא, יש לקחת הביתה ויש כמוני שלא מתאפקים, תופסים פינה ונוגסים!
הרוב הם מכינים על המקום לפי הזמנה. אל תיבהלו אם זה יראה לכם בלי הרבה מאפים.

התחלנו עם חצ’פורי בצק עלים (יש 40 סוגי חצ’פורי) במילוי גבינות. מושלם. בצק דקיק וכמות אדירה ועסיסית של תערובת גבינות. ארוחה מושלמת ומומלצת ב 15 שח.
המשכנו עם חצ’פורי פתוח קלאסי של בצק שמרים, גבינות וביצה (בד”כ רכה, אני ביקשתי קצת עשויה). חלום של דבר. שוב – כמות גבינות גדולה. טעים וכיפי.
מאפה דמוי פיצה ממולא גבינות, ועם גבינות מעל. בצק דקיק דקיק ופריך. נהדר. מי שאוהב גבינות ומארח שייקח מגש – כל האורחים יהנו.

עשינו הפסקה ועברנו לחלק הבשרי
וואו…. חינקלי אהובי הגיע! כיסון מאודה ממולא בשר וציר בקר. הציר משאיר טעם של עוד. תאמינו לי לארוז הביתה ולחגוג. זה טעים זה מנחם, לא מטוגן. פשוט חלום. (עולה 55 שח ל 15 יחידות)
וקינחנו בצ’יבורק. מאפה מטוגן ממולא בשר וציר בקר. בכוחותינו האחרונים ! ארזנו הכל הביתה וקבענו להמשיך לחגוג מחר!

איזה כיף לבת ים! יש להם דויד בייקרי ליד הבית

קישורים לפוסטים נוספים בקבוצה על מאפיה גרוזינית:

קישור לפוסט המלצה בקבוצת רעבים ברעבך

ההמלצה הזאת עזרה לכם? מגניב! בדיוק בשביל זה בנינו את האתר. עדיין מחפשים? הנה כמה קישורים שיעזרו:

אהבתם את ההמלצה שלנו? כולם אוהבים ריח של מאפיה, הנה עוד המלצות של חברי הקהילה למאפיות וקונדיטוריות

הנה הרשימה של המלצות הקהילה שלנו לאחלה של מקומות במרכז