ההורים של אשתי מבלים בדן פנורמה ורוצים לראות את הנכדות. זמן מצוין לארוחת בוקר זוגית במנטה ריי. מקום שמזמן רצינו ללכת אליו ותמיד מופיע בהמלצות לארוחת הבוקר הטובה בארץ.
אז הלכנו אשתי ואני, רעבים במיוחד. התפריט קצת מבלבל, כי חלק מהמנות באות עם לחמים וחלק לא ולא ברור למה. אשתי שינתה בגלל זה את ההזמנה שלה לבייקון אנד אגז ואני מראש לקחתי את החציל הקלוי על בריוש מלא גבינה.
קודם כל, הנוף מהמם. המסעדה ממש על החוף והיה יום ממש יפה. השירות בסדר גמור, הסביר מה שצריך, מנות הגיעו מהר, פינוי טוב וגם מדי פעם ניקוי.
העניין העיקרי… האוכל. האוכל טעים מאוד. הבייקון מצוין, עבה ועשוי במידה ללא קמצנות. הלחם שלי היה גם מצוין. מושחת, גביני, שומני. הלחמים היו טובים מאוד, למרות שהממרחים לא היו באיכות אחידה. גבינת השמנת והשילוב זיתים-טחינה נפלא, שאר הצלוחיות ממש לא משהו.
לקינוח לקחנו את השוקולד המושחת ואני חייב להגיד שהוא לא היה מושחת. גם ההפתעה היתה שזה פשוט גוש שוקולד שם שאפשר לראות בתמונה והוא פשוט לא טעים. שזה מוזר, כנראה משתמשים במותג נחות. הגלידה והקרם הקטן שם מצוינים, אבל בסך הכל איכזב.
יש במרכז היום מיליון ארוחות בוקר טובות, בהשוואה אליהן מנטה ריי בהחלט במקום גבוה. יותר גבוה מבנדיקט למשל, אבל בעיניי לבנדיקט יש יותר ווליו. מקבלים יותר אוכל טוב על פחות מחיר, אפילו אם פחות איכותי. מצד שני, בקטגוריה היקרה יש את מלון נורמן, שאני לא רואה איך מישהו מנצח אותו. אם מוכנים לארוחה יקרה יותר ורוצים להתפנק עם ארוחת בוקר מצוינת על הים אז מנטה ריי הוא אחלה מקום.